Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


Informatii despre produse

Andagro.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC. Andagro Land SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC Andagro Land SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

SC Andagro Land SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.


Transport si Livrare
 

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi. 
Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale www.andagro.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare anuntand clientul.
 

 

Inregistrarea ca membru

 

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice 
Andagro Land SRL cu sediul in, Aleea Sandulesti Nr 5, Sector 6, Bucuresti, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare motoutilaje, scule si accesorii , de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.
Sunteti obligat(a) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare –cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determină imposibilitatea achizitionarii motoutilajelor, sculelor si accesoriilor prin intermediul acestui magazin virtual. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: 
- persoana vizata,
- angajatilor societatii,
- imputernicitilor operatorului,
- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
- parteneri contractuali ai societatii,
- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.


 

Politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), Andagro Land SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului Andagro.ro este propietatea SC Andagro Land SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc

identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.


Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

S.C. Andagro Land SRL

Sediu social: Aleea Sandulesti Nr 5, Bl E15, Sc 1, Et 1, Ap 8, Sect 6, Bucuresti

Email: office@andagro.ro

Tel: 0753/676.340

Reg. Com: J40/14974/2015

Cod fiscal:35307211