Politica de confidentialitate

Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice 
Andagro Land SRL cu sediul in, Aleea Sandulesti Nr 5, Sector 6, Bucuresti, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare motoutilaje, scule si accesorii , de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.
Sunteti obligat(a) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare –cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determină imposibilitatea achizitionarii motoutilajelor, sculelor si accesoriilor prin intermediul acestui magazin virtual. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: 
- persoana vizata,
- angajatilor societatii,
- imputernicitilor operatorului,
- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
- parteneri contractuali ai societatii,
- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.


 

Politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), Andagro Land SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului Andagro.ro este propietatea SC Andagro Land SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.