Politica de confidentialitate

Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE 
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice 
Andagro Land SRL cu sediul in, Aleea Sandulesti Nr 5, Sector 6, Bucuresti, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare motoutilaje, scule si accesorii , de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii.
Sunteti obligat(a) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare –cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determină imposibilitatea achizitionarii motoutilajelor, sculelor si accesoriilor prin intermediul acestui magazin virtual. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: 
- persoana vizata,
- angajatilor societatii,
- imputernicitilor operatorului,
- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),
- parteneri contractuali ai societatii,
- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),
- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)
- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.

Politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), Andagro Land SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului Andagro.ro este propietatea SC Andagro Land SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Ce date personale solicitam si in ce scop?

Pentru ca procesul de comanda sa functioneze perfect si pentru a-ti putea oferi servicii de calitate, te rugam sa ne oferi in momentul inregistrarii informatii personale corecte si complete, precum numele si prenumele, impreuna cu date de contact ca adresa de e-mail, telefon, si adresa postala.

Colectam aceste date in scopul unei bune functionari a serviciilor pe care ti le oferim si pentru perfectionarea acestora, pe mai departe. Datele colectate sunt folosite pentru a comunica cu tine (prin e-mail sau telefon) si pentru a te informa corect asupra serviciilor noastre.

Practic, avem nevoie de datele tale personale pentru procesarea si livrarea comenzilor tale, dar si in scop de marketing, pentru o mai buna comunicare cu tine.

Pentru o comunicare mai eficienta iti vom folosi adresa de e-mail pentru a te tine la curent cu ofertele noastre promotionale.

O parte dintre aceste date pe care tu ni le furnizezi prin participarea la sondaje, concursuri etc. sunt culese in scop demografic. Acest lucru ne ajuta sa ne cunoastem clientii mai bine, pentru a le oferi, pe viitor, servicii mai bune, mai potrivite si, in acelasi timp, mai bine directionate spre acestia.

Ce informatii sunt colectate automat?

Pe langa datele personale furnizate de tine, colectam automat prin serviciul Google Analytics oferit de Google Inc. date de trafic online care ne vor ajuta sa intelegem mai bine piata comertului online si sa ne perfectionam serviciile pentru a veni in intampinarea acesteia.

Datele colectate prin Google Analytics sunt date statistice si nu exista nicio legatura intre acestea si datele personale pe care tu ai ales sa ni le furnizezi.

Angajament

Ne angajam sa nu instrainam datele tale personale si promitem sa le folosim numai in scopurile specificate mai sus. Nu sustinem trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM) si nu vei primi niciodata de la noi informatii pe care tu sa nu le fi cerut.

Datele tale vor ajunge numai la terti implicati in procesarea si livrarea comenzilor tale (firmele de curierat prin care expediem coletele, procesatorul de plati online).

Drepturile utilizatorilor si modalitatea de exercitare

  • Dreptul la informare - suntem obligati sa iti aducem la cunostinta ca prelucram datele tale personale, in scopurile mentionate mai sus;
  • Dreptul de acces la date - pentru acces la datele tale personale, ne poti contacta pe adresa de e-mail contact@andagro.ro;
  • Dreptul de interventie asupra datelor - orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, prin e-mail sau telefonic, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • Dreptul de opozitie - ai dreptul sa te opui in orice moment ca datele tale personale sa faca obiectul unei prelucrari;
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, luate in baza unei prelucrari automate;
  • Dreptul de a te adresa justitiei.


Dezabonare newsletter

Daca doresti sa nu mai primesti newsletter-ul andagro.ro, te poti dezabona foarte simplu. Intra in contul tau de membru si navigheaza in pagina “Newsletter” care apare in caseta “Contul tau” din dreapta sus a paginii. Aici, poti bifa “Nu” si, din acel moment, nu vei mai primi newsletter-ul site-ului.

Stergere cont

Poti opta oricand pentru stergerea contului tau de pe andagro.ro si, implicit, a datelor personale pe care ni le-ai furnizat. Pentru aceasta, ne poti trimite o cerere la adresa contact@andagro.ro